onsdag 30 november 2011

A dream is a...

... wish your heart makes!

Börjar bli riktigt trött på att saker och ting kan gå från att vara hur bra som helst till att bara bli till skit rent ut sagt, helt utan någon egentlig anledning. Allt bara går upp i rök, saker som har sagts tappar helt sin betydelse, allt bara blir som bort blåst... What do you say when words are not enough ?


Imorgon är det min "doktor dag", hoppas verkligen på ett positivt besked, behöver det just nu. Så imorgon blir det alltså inget stallet och ingen Atlas, men på torsdag är jag tillbaka i stallet och tillbaka på Atlas rygg igen (: Har även tänkt att hinna förbi Alfonz uppfödare imorgon för att kolla på valparna som han är pappa till, dom är tydligen jätte fina! Kommer ta lite foton på dom som jag lägger upp här sen (:

Så är det någon som är intresserad av att para med en jätte fin renrasig långhårig chihuahua hane så är det bara att höra av sig. Han har ett toppen psyke, är frisk, besiktad och patella ua. Reggad i SKK, han har alltså stamtavla. I den kullen som han nyligen blev pappa till blev det 7 stycken valpar som alla var friska och hade en födelsevikt på ca 100 gram.

Dessutom är han grym på att dansa (;

// EHF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar