tisdag 18 oktober 2011

När man slutar leka är man inte vuxen...

... då är man död!

Får lite underliga meddelanden på facebook då och då från killar. Dom skriver om allt från bumbibjörnarna till fiskar, lite sådär halv desperata försök att få någon form av kontakt. Det senaste fick jag nu nyss, i det meddelandet stod det nått om marsipan ;o Fattar inte alltså, alla som inte riktigt har alla hästar i hagen verkar liksom dras till mig av någon anledning.
Ah nu undrar ni säkert om jag svara eller så.. Men det gör jag verkligen inte, är helt ointresserad! Läser, skrattar lite och raderar skiten, haha. Ska se om jag kanske har kvar meddelandet om bumbibjörnarna, för i så fall slänger jag upp det här så ska ni få se på något lite små kul (;

Annars då.. Jag har legat här hemma med foten i hög läge i stort sett hela dagen! När jag vaknade imorse så var den tok svullen och gjorde väldigt väldigt ont, kunde inte stödja alls på den. Men nu efter hög läge och en massa tabletter så är den en liten smula bättre.
Ska strax försöka ta mig ner för alla jäkla trappor, bor liksom högst upp, och försöka ta mig hem till mammi. För hon fyller år idag, så jag ska dit och äta tårta (: Men som sagt, måste lyckas ta mig ner för trapporna först.

Har enorm bild brist just nu. Så bjuder på en video ifrån högstadiet istället, saknar verkligen den galna tiden!
Ah, så här kul kan man ha med en låda (;

// EHF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar