torsdag 22 december 2011

Igår var det en riktigt..

... mysig "juldag" i stallet!

Hade en riktigt skön dag i stallet igår, fler såna tack! Fast det blev lite stressigt på morgonen med att fixa inför julshowen, och självklart slutade vårat lilla nummer i kaos, haha.

Vi hade precis hoppat upp på hästarna och börjat skritta ner till ute banan för att värma upp och gå igenom programmet vi skulle rida, vi hade bara tränat på det en gång så vi kunde det inte jätte bra. När vi har kommit halvvägs hör vi i högtalarna inifrån kör huset, "och här kommer stallets julhälsning". Från att skritta på långa tyglar till att rida i full fart mot körhuset, blev ingen uppvärmning alls och heller ingen program genom gång. När vi kom in i körhallen står det en massa dekoration där inne från tidigare nummer, kan väl säga som så att hästarna hoppade åt både höger och vänster. Programmet blev helt improviserat, tur att vi red i bredd så vi kunde prata med varandra hela tiden om hur vi skulle rida (; haha. Men alla andra som inte visste om hur kaotiskt det faktiskt var, tyckte i alla fall att det såg riktigt bra ut. 

Efter showen blev det fika inne på stallkontoret, trångt men mysigt. Anita hade även lite julklappsutdelning, alla fick sig en varsin liten gåva.
Vi fixade sen det sista lilla i stallen innan vi begav oss ner till skolans matsal för att äta gemensam jullunch. Väl inne i matsalen får vi oss en lite smärre chock när vi ser att en utav bilderna på oss, som togs på morgonen, sitter på mjölk grejen! Haha, lite kul med en idol bild på oss där liksom (;

Stiligt! 
Malin och Maria kom även på den briljanta idén igår om att vi ska bege oss ut och tävla dressyr tillsammans, ah jag var väl kanske lite med på den också, men bara lite. Får väl se om det blir av eller inte här fram över, men helt plötsligt hade jag ett nytt projektarbete, så för min del lär det ju bli av. Jag och Atlas ska alltså nu börja träna inför vad som komma skall, sen blir det tävling. Och ska jag göra detta så ska även dom, så det så (:

Känns konstigt att inte vara i stallet idag, men Atlas behöver få lite vila och jag också. Men på tisdag är allt som vanligt igen!

Våran lilla trio.
Bästa <3
// EHF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar