torsdag 14 mars 2013

What only takes a second to ruin...

... takes a lifetime to let go!

Slowly i'm leaving the shadow that's following me.

Ni vet när det blir sådär jättemycket som man måste ta tag i och allt man vill göra är att lägga sig i sängen och dra täcket över huvudet. Sen bara ligga där ett tag tills stormen har dragit förbi, precis så känner jag nu. Skulle vara så skönt ibland att slippa "vara vuxen" för en stund. 
Men det är bara att bita ihop och keep on going!

Annars då.. Fått vårat badrum i nya lägenheten helt utdömt, världens fusk bygge. Tv4s fusk byggarna nästa! Nä men kul är det. Kommer garanterat bli rättegång mot förra ägaren då jag är tveksam till att han har lust att slänga ut 80 000 bara sådär utan en fajt. Verkar i alla fall ha fått tag på en riktigt bra advokat som är expert på just detta område, så får hoppas att allt går våran väg. Som det ser ut just nu så kommer förra ägaren och mäklaren åka på det då det har varit en massa fuffens med papper och liknande längre bak i tiden.
Aja, uppdaterar er mer om det sen.. Rena rama cirkusen! Welcome to my life liksom ..

Nu över till något lite roligare.

Fick dessa bilder idag, verkligen inga super bilder i know, men men. Detta är Ior, en jättefin kille som Alfonz är pappa till. Han är utan tvekan sin pappa upp i dagen, en riktig snygging! Verkligen galet kul att få se dom när dom blivit stora ( : 

Abel vika's Ior

Abel vika's Ior

//EF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar