onsdag 13 mars 2013

Ett litet tips...

... från mig till er!

Har fastnat helt för en serie/dokumentär/dokusåpa, vet inte riktigt vad man ska kalla det. Hur som helst så sänds den på mtv och är verkligen hur bra som helst, mest kul och aningen pinsam. 
Handlar om människor som har relationer med varandra över nätet utan att ha träffats in real life, i serien så får dom hjälp att träffa varandra. 

Alltså, det är människor som är i "förhållanden" med varandra fast dom aldrig träffats. Så risken finns att deras partner inte alls är den som han/hon utger sig för att vara. 
Jag kan verkligen inte fatta hur man kan vara tillsammans med någon i ex 2 år och vara jätte kär men man har aldrig träffat personen. Vissa har bara pratat via facebook då deras partner varken äger en mobil telefon eller en cam, jag menar HALLÅ !!? borde inte alla varningsklockor ringa då!? Vem har inte en mobil telefon liksom!!? 

I alla fall.. Sen när dom tillslut får träffas så visar det sig i stort sett alltid att det inte alls är den personen som dom hela tiden trott och dom blir jätte ledsna. Ursäkta men, skyll er själva liksom! 
Ett exempel var en tjej som var tillsammans med en snygg modell som var jätte känd, eller ja det var vad hon trodde i alla fall. Sen när hon tillslut träffade "honom"  visade det sig vara en 16 årig jätte överviktig tjej, haha snacka om besvikelse. Dom hade pratat om att gifta sig och allt möjligt, sjukt kul.

CATFISH THE TV SHOW, kolla in det mina kära vänner! Lovar att ni inte blir besvikna.


Tjejen som trodde hon var tillsammans med en snygg foto modell ..
Och här har vi den snygga modellen .. ( ;



//EF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar