tisdag 9 april 2013

Kommer blir kanon...

... snyggt tror jag!

Blev en spontan tripp till Helsingborg idag för att bestämma vilket kakel vi vill ha i badrummet. Usch hatar att ta såna där långvariga beslut eller vad man ska säga. Typ att köpa köksgardiner är ju inte så farligt, dom kan man ju byta ut efter en vecka om man vill. Men man kan inte precis byta ut ett badrum bara sådär, äh ni
 fattar nog vad jag menar. 
Gör inte direkt saken lättare att det finns så sjukt mycket att välja mellan, fick verkligen världens beslutsångest! Var på väg att ta ett sånt riktigt bling bling kakel men i sista stund ändrade jag mig, haha. Känns bättre att ta något stilrent enkelt som vi bestämt från början och inte ändra oss till något halv galet ogenomtänkt bara sådär i sista sekund. Är det ett stilrent kakel kan man ha lite häftig inredning istället som man sen kan byta ut när man tröttnat! 

Oj, blev invecklat detta känns det som, haha ursäktar för det. Men allt är lite små snurrigt just nu. Bestämde oss i alla fall till slut för att köra på vitt/svart med en liten brytning. Tror faktiskt det kommer bli riktigt snyggt när det är klart (: 

Blir något liknande detta, dock vitt även högst upp och inte svart.


//EF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar