måndag 4 februari 2013

You've got the words to change a nation...

...but you're biting your tongue!


Haft en skön helg tillsammans med Marcus då han har varit ledig hela helgen. I fredags var vi på en fransk restaurang och åt tre rätters middag, mums! 
I lördags var det hockeyns dag, Malmö mötte Asplöven. Arenan är riktigt mäktig när den är fullsatt som i lördags, ca 12 000 åskådare, var ett galet drag. Sjukt kul! Ännu bättre var såklart att Malmö vann med hela 8-2.
När matchen var slut åkte vi hem till Marcus pappa med familj, käkade middag och kollade på melodifestivalen på deras stora projektor duk (: Alltid lika trevligt att vara där, mysig familj! Väl hemma igen kröp vi ner i sängen och kollade på nya bond filmen, skyfall, helt klart en sevärd film.

I går var vi inte utanför dörren på hela dagen, haha. Men faktiskt skönt med såna dagar ibland, väldigt mysigt om inte annat (:


Imorgon ska vi till Arenan och få Marcus rygg till rättad då den är helt fucked up just nu. Min styvpappa, Mats, är en av tränarna i Malmö så han har varit super snäll och fixat en tid hos deras kiropraktor. Så hoppas verkligen att jag efter imorgon har en pojkvän utan rygg smärtor! 

//EF







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar