tisdag 21 maj 2013

I like you...

... but i have standards!

Nu vilken dag som helst är det dags för mig att åka hem till fina Skåne igen efter att ha varit i dalarna 1 månad. Varit här uppe en hel månad nu, usch va tiden går fort. Men ska bli ganska skönt att komma hem och ta tag i livet, kan inte gömma mig här uppe för alltid. Det har varit skönt med en liten paus från allt, fått ladda batterierna.

Sen flyttar mamma och lillebror ner nu i juli vilket kommer bli såååå skönt! Eller det är lite blandade känslor, skönt att dom kommer ner till mig men samtidigt lite tragiskt att verkligen släppa dalarna helt och hållet. För så blir det nu när mamma säljer sitt radhus och flyttar ner även hon, då finns det längre inte någon fast punkt kvar här uppe. Vilket innebär att detta blir sista sommaren i dalarna, separationsångesten kryper inpå! Älskar verkligen att vara här på sommaren, super mysigt! 
Har såklart kvar släkt och vänner här uppe men blir ändå inte samma sak.

Malmö har verkligen sin charm det också, är nästan lite som att vara utomlands varenda dag där nere på sommaren. Med den extrema värmen, närheten till havet och den vita sandstranden. Ännu ett litet plus i kanten är såklart att det är så nära över till Danmark och övriga Europa, 20 minuter på tåget sen är du mitt i Köpenhamn som även det för övrigt är en kanon mysig stad!

Finns för och nackdelar med allt ..


Jack Moy & Glöden, en ny liten favorit! 
Vela bjuda på deras nya grymma singel "Good as gold" men den finns inte på youtube än tydligen, så ni får lyssna in den på spotify istället. Detta är en annan av deras kalas bra låtar "Hummingbird".



//EF




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar